söndag 2 augusti 2009

Starkt Jobbat

Det var starkt jobbat av IFK Göteborg att ta upp ett 0-2 underläge och fixa en pinne. Men det var knappast godkänt... Frustrationen är total när man sitter i soffan och ser sina hjältar vika ner sig i 85 minuter. Dom spelar sååå dåligt, slår felpassning på felpassning, går bort sig i försvaret, dom spelade helt enkelt som ett pojklag, och det kanske inte är så konstigt med alla ungdomar i laget, det kanske är för många såna helt enkelt. Men så med fem minuter kvar lyckades nyförvärvet Hannes Stiller peta in en reducering, och sedan fick IFK till en kvittering också, och hade dom fått straffsparken dom blev berövad på i första halvlek hade dom vunnit matchen... Nä, Blåvitt är inne i jordens formsvacka och behöver ta sig upp fortare än kvickt. Örgryte i nästa omgång kan väl inte vara några problem..?