lördag 29 augusti 2009

Lovely

Cirkusen gick bra, ungarna kikade på hela föreställningen och tyckte det var roligt. Tror jag. Ännu roligare var det alldeles nyss när det stod klart att Man United slagit Arsenal på Old Trafford. Det finns näsat inget bättre och som matchen utvecklade sig var det ännu härligare. Underläge med 0-1 i paus vändes till en 2-1 seger genom en straff och ett underbart snyggt självmål. Precis som det ska vara. Det som satte pricken över i:et den här kvällen var när Arsenal trodde dom kvitterat i 96:e minuten, och den groteska tränaren sprang och jublade bara för att få se att den assisterande domaren hade höjt flaggan för en offsideavvinkning, då förvreds ansiktet på Wenger till oanade former och han sparkade på nåt, och blev sedan uppvisad på läktaren där han inte fick någon plats. Skitkul.