söndag 1 november 2009

Fortfarande Mesta Mästare

Den dominansen kan inget ta i från IFK Göteborg, hur mycket än främlingslegionens supportrar firar ikväll så är vi fortfarande mesta mästare. IFK missade guldet ikväll, men det kommer fler kan jag lova. Dom gjorde en bra första halvlek och ledde med 1-0 och var i det läget mästare igen. 1-0 ledningen kunde också varit större men det ville sig inte riktigt. Solnalaget kom igen i andra och kvitterade, sedan hade Selakovic ett skott, eller inlägg, i insidan av stolpen och ut... Hade den bollen gått in i stället så kunde det kanske slutat annorlunda, men dom andra gjorde ju ett mål till också så det hade inte räckt i alla fall.

Nu har IFK ändå gjort en kanonsäsong. Jag kunde aldrig tro att dom skulle vara med ända till sista matchen efter alla skador på ordinarie spelare, men dom som har varit med istället har ju gjort det fantastiskt bra, så jag tycker dom ska vara helnöjda med andraplatsen. Förmodligen är dom inte det för tillfället, men när dom fått smälta det här så kanske...

Det finns väl nästan ingen i solnalaget jag unnar ett guld, det skulle vara Tjärnström i såna fall, men ingen annan. Flavio är en jävla pajas som hånar hemmasupportrarna efter sin kvittering och det var synd att dom inte kastade nåt hårt på honom istället för den andra dom träffade... Det är ju bara svineri att kasta in saker på motståndarna, men Flavio hade fan i mig förtjänat en golfboll i huvudet eller nåt. Stora kaxiga främlingslegionen kan fira och ha hur kul som helst i natt, men nästa säsong kommer vi igen, var så säkra på det! Grattis IFK till stora silvret!

2 kommentarer:

KoppTe sa...

Mesta mästarna, sjunker du till samma nivå som leverpölare har hållit sig i nästan 20 år och tjatat om mesta mästarna när United vunnit titel efter titel. Nu kan dom iofs inte göra det något mera då.

Peter sa...

Nu har ju inte direkt aik vunnit titel efter titel, och ifk vann ju för bara två år sedan och är mesta mästare, och brajen är ur. Hurra!